• تاریخ انتشار : 1400/04/21 - 16:09
  • بازدید : 76
  • تعداد بازدید : 75
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
اطلاعیه

افتتاح اتاق های عمل و سی تی اسکن مرکز مهدیه با حضور معاون درمان وزارت متبوع و رئیس دانشگاه

بخش اتاق عمل و CSSD و همچنین CTSCAN مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه طی مراسمی با حضور معاون محترم درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- جناب آقای دکتر جان بابایی- و مقام محترم ریاست دانشگاه

بخش اتاق عمل و CSSDو همچنین CTSCANمرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه طی مراسمی با حضور معاون محترم درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- جناب آقای دکتر جان بابایی- و مقام محترم ریاست دانشگاه- جناب آقای دکتر زالی- و هیأت محترم همراه، در تاریخ 1400/4/20 افتتاح گردید. در ابتدای این مراسم رئیس محترم بیمارستان- سرکار خانم دکتر زاده مدرّس- ضمن خوش آمدگویی به مهمانان حاضر در جلسه، با ارائه تاریخچه ای از بیمارستان، گزارش اجمالی از امکانات، خدمات متنوع درمانی و آموزشی، معرفی بخش ها و درمانگاه های مرکز و برنامه های در دست اقدام مرکز شامل راه اندازی بخش گوارش و افتتاح مرکز جامع ژنتیک، تجهیز و توسعه بخش پریناتالوژی، توسعه و تجهیز بخش ICU، تکمیل پروژه ساخت و تجهیز کلینک ویژه، استقرار آزمایشگاه جدید، ساخت ساختمان پاویون پزشکان جهت پزشکان مقیم و ... را به جمع حاضر ارائه نمودند. ایشان در ادامه، کمبود امکانات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز و همچنین کمبود نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص در رشته های مختلف درمانی را از اهمّ مشکلات مرکز عنوان نمودند و اظهار امیدواری کردند که با همّت و مساعدت های همه جانبه مسؤولین محترم دانشگاه بتوانیم ان شاء ا.. به چشم انداز پیش رو که تبدیل این مرکز به مرکز درمانی جامع زنان در جنوب شهر و همچنین ارتقاء سطح آموزشی آن از سطح کنونی به سطح آموزش و تربیت نیروی انسانی در مقاطع تخصص و فوق تخصص در رشتته های مختلف زنان و نوزادان و اطفال است، برسیم.ایشان دستیابی مرکز به فن آوری وایرگذاری در درمان سرطان پستان با وایر کاملاً ایرانی ( ساخت بیوپسی پستان ) که با همکاری یکی از شرکت های دانش بنیان حاصل شده است را از افتخارات بیمارستان عنوان نمودند و خواستار انعکاس و پوشش خبری شایسته آن در سطح جامعه شدند. سپس در ادامه مراسم، تعدادی از پزشکان و اساتید عضو هیأت علمی مرکز، به بیان اهمّ مشکلات حوزه مربوط به خود پرداختند که می توان به موارد مشروحه ذیل اشاره نمود:

  • کمبود نیروهای متخصص و فوق تخصص در غالب رشته ها به ویژه در رشته های داخلی، نوزادان، جراحی اطفال، عفونی و همچنین کمبود نیروهای فوق تخصص پشتیبان جهت ارائه خدمات مشاوره ای به پزشکان مرکز در سایر رشته ها نظیر هماتولوژی، نفرولوزی و ...و فشارهای ناشی از آن در درمان بیماران پرخطر
  • نیاز به توسعه و تفکیک پاویون اساتید و دستیاران و امکانات رفاهی
  • مشکلات ناشی از ارجاع بیمار از بیمارستان به مراکز درمانی دیگر به دلیل عدم حضور بعضی تخصص ها
  • وجود مشکلات عدیده در راستای توسعه و ترویج درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی  در رشته های مختلف زنان در چشم انداز تبدیل این مرکز به مرکز جامع درمانی زنان.
  • کاهش پزشکان فوق تخصص نوزادان از شش نفر به دو نفر با وجود تعداد زیاد نوزادان بستری ( به عنوان مثال بیش از 1200 نوزاد بستری در بیمارستان در سال 1399 ثبت شده است)
  • عدم وجود پزشک متخصص جراح اطفال در مرکز حتی به صورت آنکال حداقل از قرار یک روز در هفته
  • لزوم اهتمام ویژه به پیشگیری و درمان سرطان پستان از طریق توسعه غربالگری، ایجاد حس امید به درمان در بیماران مبتلا، تشخیص به موقع و درمان صحیح و مؤثراین بیماری، گسترش آموزش مجازی به دستیاران مربوطه در این حوزه در سطح کشور؛  با توجه به این نکته که  این سرطان، شایع ترین سرطان کشور از سال 2014 بوده و همچنان با روند کنونی،  همین رتبه را در کشور تا سال 2035 خواهد داشت.

سپس در ادامه، جناب آقای دکتر زالی- رئیس محترم دانشگاه-، ضمن عرض تسلیت شهادت امام جواد(ع) به حضّار و تشکر ویژه ازتشریف فرمایی جناب آقای دکتر جان بابایی- معاون محترم درمان وزارت متبوع- در این مراسم افتتاح، لزوم تبدیل مرکز مهدیه به بیمارستان جامع زنان را از اولویت های بسیار مهم دانشگاه یاد نمودند و قول های مساعدی در زمینه حل مشکلات مذکور از قبیل ترمیم اعضاء هیأت علمی مرکز و افزایش تعداد اساتید در این حوزه، استخدام پزشکان درمانی و تبدیل وضعیت آنان، حمایت مضاعف از این مرکز در تمامی حوزه ها نسبت به گذشته، انعکاس خدمات قابل ارائه در این مرکز به جامعه به صورت مؤثر و فراگیر، توسعه و استقرار روش های نوین در زایمان طبیعی نظیر زایمان در آب ،زایمان بی درد و ... در این مرکر، توسعه درمانگاه مونوپوز(  یائسگی  )، ایجاد مرکز تحقیقات پویا و ارزشمند در حوزه زنان در این مرکز، حمایت مالی ویژه و مؤثر در تسریع روند تکمیل و تجهیز پروژه کلینیک ویزه، تربیت فلوشیپ در این مرکز در رشته های جراحی پستان و تصویر برداری پستان را دادند. ایشان در پایان، اظهار امیدواری کردند که با حضور شایسته خانم دکتر زاده مدرّس به عنوان سکّان دار هدایت و رهبری مرکز، شاهد اتفاقات و موفقیت های فاخری در آینده نزدیک باشیم. جناب آقای دکتر جان بابایی- معاون محترم درمان وزارت متبوع- آخرین سخنران این مراسم بود که ضمن عرض تسلیت شهادت امام جواد(ع) به حضّار، طی سخنانی اظهار داشتند که مزیت این مرکز این است که واجد " زمین " جهت توسعه  فیزیکی و عمرانی در بسیاری از رشته های درمانی است که بسیاری از بیمارستان های دیگر فاقد آن هستند که باید از این مزیت، حداکثر بهره برداری را برد. ایشان در ادامه، بر تسریع در روند تکمیل و تجهیز پروژه کلینیک ویژه با حمایت مالی دانشگاه و تبدیل این مرکز به مرکز جامع زنان در جنوب شهر تهران با حمایت سازمان های تحت نظر مقام معظم رهبری مانند بنیاد مستضعفین و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تأکید نمودند که قابل اجرا و تحقّق است.همچنین به لزوم ساماندهی انتقال داخل رحمی و انتقال مادر به جای انتقال نوزاد تأکید کردند و آمادگی وزارت متبوع را در مساعدت مرکز در زمینه توسعه واحد ICU کنونی به واحدهای  ICUمادران پرخطر و ICUجنرال و... و تجهیز آن اعلام نمودند. سپس به لزوم توسعه کلینیک سلامت جنسی و باروری کشور در این مرکز که قابلیت پاسخگویی به کل نیاز کشور در این زمینه را داشته باشد، اشاره نمودند.لزوم حل مشکلات تعرفه بیمه ای "ناباروری"در بیماران صعب العلاج که در سن باروری قرار داشته و قصد فرزندآوری داشته باشند و همچنین لزوم تبدیل این مرکز به مرکز مستقل کشوری در آموزش درمان سرطان پستان و راه اندازی بانک شیر در این مرکز، حسن ختام سخنان جناب آقای دکتر جان بابایی بود. سپس در ادامه، با حضور جمع حاضر، اتاق های عمل و سی تی اسکن بیمارستان به طور رسمی افتتاح گردید. شایان ذکر است پوشش خبری این مراسم را علاوه بر مدیریت محترم روابط عمومی دانشگاه، خبرنگاران محترمی از خبرگزاری های ایرنا، باشگاه خبرنگاران جوان، آنا و شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران بر عهده داشتند.

  • گروه خبری : یاهویی
  • کد خبر : 106281
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب