• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 13:32

ارتقاء رتبه علمی یک استاد دیگر مرکز مهدیه

سرکار خانم دکتر معصومه بیات- عضو محترم هیأت علمی و متخصص طب فیزیکی و توانبخشی- ، در سیصد و سی و سومین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه که با حضور مقام محترم ریاست دانشگاه- جناب آقای دکتر زالی - و سایر اعضاء برگزار شد، به درجه "دانشیاری" ارتقاء حاصل نمودند.

ارتقاء رتبه علمی یک استاد دیگر مرکز مهدیه

سرکار خانم دکتر معصومه بیات- عضو  محترم هیأت علمی و متخصص طب فیزیکی و توانبخشی- ، در سیصد و سی و سومین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه که با حضور مقام محترم ریاست دانشگاه- جناب آقای دکتر زالی - و سایر اعضاء برگزار شد، به درجه "دانشیاری" ارتقاء حاصل نمودند. ایشان دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه 27  در سال 1377و برد تخصص در رشته طب فیزیکی و توانبخشی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رتبه 2 در سال 1389 است. این استاد فرزانه از سال 1391به عضویت هیأت علمی دانشگاه درآمد و تاکنون با رتبه علمی استادیاری در حال ارایه خدمت بوده است. گفتنی است سرکار خانم دکتر بیات از سال 1397 تا کنون رئیس درمانگاه های مرکز مهدیه می باشد که به صورت عضو هیأت علمی مأمور، در این مرکز اشتغال دارند.

بیمارستان مهدیه ارتقاء علمی این استاد عزیز را صمیمانه تبریک عرض نموده و آرزوی دوام توفیقات روز افزون برای ایشان دارد.

• گروه خبری : داخلی